Workshop: Hitta ditt eget syfte

Innan vi bygger ett hus eller startar ett företag, skulle vi lägga en plan på plats – en ritning eller en skiss, eller hur? Men när vi kommer till våra liv är det alltför lätt att ”låta livet hända oss”. Vi springer fortare och arbetar hårdare. Vi gör mer och ändå uppnår vi inte de resultat vi vill ha. Utan effektiva metoder för att utveckla dig själv och ditt liv så riskerar du ett liv som är så fyllt med saker att göra att livskvaliteten minskar, tillsammans med din hälsa.

Framgångsrika företagsledare vet att för att uppnå otroliga resultat, behöver det skapas en förståelse för syftet med verksamheten. Om du vill se otroliga resultat från ditt liv, borde du inte ha något syfte också?

I denna workshop  vägleder Hanna Lundberg och Heléne Ählberg dig i en process att börja utforska ditt eget, personliga syfte.

Vi kommer att utmana och stimulera ditt tänkande, kännande och actions för att utveckla ditt självledarskap. Vi kommer att dela med oss av våra praktiska erfarenheter att arbeta med självledarskap och hur du kan göra för att stärka din kraft att navigera ditt liv.

Agenda

18.00 – Meet & Greet

18.15 – Workshop

19.00 – Meet & Eat

19.30 – Workshop part 2

Anmäl dig via länken här: http://foocafe.org/stockholm/events/1894-workshop-hitta-ditt-eget-syfte