Vår värld (och vår världsbild) har förändrats avsevärt de senaste decennierna. Vi arbetar trots det, fortfarande i organisationer som har utformats under den industriella revolutionen. De hierarkiska strukturerna från i går blir snabbt föråldrade eftersom organisationerna blir alltför stelbenta för att frodas i en miljö av ständig förändring och ständigt ökande komplexitet. En ny organisationsmodell med fokus på självstyrande organisationer utvecklas, diskuteras, testas och växer snabbt i popularitet.

Nätverket ”Teal for Teal Stockholm” anordnar ett spännande och exklusivt event där ni får möta Erwin van Waeleghem, polischef i Leuwen, Belgien och en av grundarna av Teal för Teal International.  Följ med oss den 14 september för att höra hur Erwin implementerar självstyre inom delar av den belgiska polisen. Genom sina egna och andras exempel belyser Erwin hur självstyre och distribuerat ledarskap kan öka anställdas engagemang, ansvar och välbefinnande.

Erwin kommer att få sällskap av några svenska chefer som kommer att presentera hur de ersätter gamla förvaltningsstrukturer med självstyre, transparens och ge praktiska exempel på hur du kan börja genomföra detta i praktiken i din egen organisation.

Program:

– Introduktion till TEAL och självstyrande organisationer

– Gästföreläsare: Erwin van Waeleghem, Teal for Teal International

– Hur kan transparens möjliggöra självstyre?

– Hur gör man då? Några chefer ger praktiska exempel från verkligheten

– Frågestund och diskussion

Talare kommer bl.a vara:

Michael Wernstedt, Raoul Wallenberg Academy for Young Leaders

Victoria Normark, Teality

Kenneth Hellem, Kugghuset

Syftet med workshopen är att skapa en dynamisk diskussion kring hur vi organiserar våra företag och organisationer. Hur kan vi hitta nya sätt att leda och styra i termer av verktyg, metoder, nya sätt att samarbeta, att hitta former för att skapa tillit och ändå ha fokus på effektivitet och produktivitet?

Vi tror att moderna organisationer är redo att ta steget till nästa nivå av organisationsutveckling men fortfarande letar efter hur de ska göra det i praktiken.

Workshopen kommer delvis att hållas på engelska.

Anmäl dig på denna länk: https://www.eventbrite.com/e/slapp-loss-potentialen-i-din-organisation-tickets-27348892273

Frågor? Kontakta: Helene Ählberg: 070-689 02 02. Läs mer om nätverket på www.tealforteal.se

Datum och tid: 14/9 kl. 17.30 – 20.30

Vi bjuder på enklare förtäring.

PLATS: Foo Café, Ringvägen 100, Stockholm, vid Skanstull.

Varmt välkomna!