Kvällens inspirationsämne: The TEAL saga of Meridium

Vi har fått flera önskemål om att få höra hur det går med Meridiums resa mot Teal. Några av er har säkert hört om den transformering företaget gjort under de senaste åren, då Paula Penttinen delat med sig av sina erfarenheter vid flera tillfällen. Nu är vi nyfikna på vad som hänt sedan sist! Du som inte har hört om detta tidigare får naturligtvis en tillbakablick till resans början.

Paula är en av företagets teal-visionärer och har varit väldigt involverad i företagets strävan att transformeras till ett TEAL-företag. Paula kommer att dela med sig av konkreta exempel på hur företaget har gått från ett traditionellt hierarkiskt företag mot en medarbetarstyrd organisation genom att jobba med tydliga beslutsmodeller, transparens, självsättande löner och mycket annat. Vi får en hel del praktiska tips kring både vad som varit enkelt, men även vilka motgångar man kan stöta på.

Vi kommer efter presentationen att bjuda in till en diskussion kring detta.

När: 29/11 klockan 17.30 och det bjuds då på lite att äta och dricka.

Var: Välkomna till Meridiums kontor på Humlegårdsgatan 20!

Anmälan görs via denna länk: https://www.eventbrite.com/e/teal-for-teal-natverkstraff-i-stockholm-2911-tickets-39738173948