Välkomna till höstens första nätverksträff!

Vi får denna gång träffa Peter Rexhammar som är en av grundarna av revisionsbyrån Deskjockeys. En revisionsbyrå som utmanar den annars traditionella och ganska konservativa revisionsbranschen.

Deskjockeys fick år 2014 utmärkelsen Årets framtidsbyrå av branschorganisationen FAR. Motiveringen var att Deskjockeys på ett innovativt sätt utvecklat en affärsidé där kunden, medarbetarna och teknikutvecklingen står i centrum.
En annan framgångsfaktor är nöjda medarbetare. Man arbetar mycket med att medarbetarna ska ta eget ansvar, hög kompetens, ha fritidsintressen och en bra balans. Peter berättar: ”Hos oss är personalen det viktigaste vi har. Engagerad personal är en förutsättning för att vi ska kunna leverera med kvalité till våra kunder. Vi tror att individer presterar bäst om personerna får eget ansvar och får vara delaktiga i utformandet av sitt arbete. Driftiga personer behöver inte detaljstyrning utan växer med frihet och ansvar. ”

Vi samlas hos Deskjockeys den 13/9 klockan 17.30 och bjuds på lite att äta och dricka. Peter kommer att berätta om sin vision och det ledarskap som präglar verksamheten på Deskjockeys, men bjuder också in till diskussion kring dessa frågor.

Anmälan görs via denna länk: https://www.eventbrite.com/e/teal-for-teal-natverkstraff-den-13e-september-tickets-37242265619

Antalet platser är 30, så det är först till kvarn som gäller! 🙂

Adressen är: Rålambsvägen 17, vån 16

Varmt välkomna!