Längtan att arbeta och driva en verksamhet på ett nytt sätt är gemensamt för TEAL intresserade.

Men hur blir vi framgångsrika i att hantera komplexiteten i detta paradigm?
Hur kan vi på riktigt få distans och ökad medvetenhet till vårt ego för att få kraft i självorganisering?
Hur kan vi släppa olika masker och roller och agera mer autentiskt?
Hur kan vi lära oss att använda alla våra tre hjärnor för att följa förändringarna istället för att försöka förutse och kontrollera?
Hur når vi balans i vardagen?

Under kvällen berättar Ann Nilsson Ahnstedt hur Minds Unlimited tränar ledare att ta sina inre förmågor till agilt och autentiskt ledarskap till en ny nivå. Minds Unlimited är experter på vertikal utveckling, dvs. medvetenhetsträning på både individ- och gruppnivå.

Ann är sedan 2010 Senior Trainer och medproducent till Minds Unlimiteds program. Hon är i botten marknadsekonom med specialisering inom kommunikation och påverkan från Berghs School of Communication. Hon har dessutom 20 års erfarenhet, som dels Vice President på EF Education och dels som konsult i planerings- och förändringsprocesser i främst metoderna Cupol International och LiFT, Leadership for Transition. Hon är sedan starten av Minds Unlimited medproducent till programmet Inner Growth Management och hon leder utbildningar och workshops på företag, på Riksdagen och på skolor.

Varmt välkomna till en spännande kväll!

Datum: 2 april 2019

Tid: 17:30 – ca 20.00

Plats: Minds Unlimited, Tegnérgatan 12, Stockholm

Vi kommer inte att ha möjlighet att servera förtäring förutom dricka, men ni är välkomna att ta med er något att äta själva.

Frågor kan ställas till Heléne Ählberg, helene.ahlberg@leadingbusiness.se

Anmäl via denna länk: https://www.eventbrite.com/e/teal-for-teal-stockholm-natverkstraff-tickets-58637791212