Denna workshop är riktad till dig som är chef och ledare som vill börja ta steget mot en medarbetardriven organisation och ett modernt ledarskap.

Vi vill stötta dig praktiskt i att våga ta de första stegen till att införa arbetsmetoder som är skapade för framtidens organisation.

Nya organisatoriska modeller med fokus på självorganisation, helhet och syfte växer snabbt i popularitet: Teal, holacracy, sociokrati etc. I dessa organisationer har ledaren en viktig roll som förebild och möjliggörare.

Vilka är utmaningarna och hur hanterar vi dem?

Vi bjuder in till en praktisk workshop där du får inspiration och konkret vägledning av oss, Erwin Van Waeleghem, och Heléne Ählberg. Erwin Van Waeleghem, är polischef i staden Leuven, Belgien, där han arbetar med dessa principer och kommer att dela med sig av sina erfarenheter. Erwin är också en av initiativtagarna i Teal för Teal International (en ideell stiftelse för att främja framtidens organisation och ledarskap). Heléne är organisationskonsult och nätverksledare för det svenska Teal-nätverket.

I workshopen kommer vi att fokusera på handfasta och konkreta verktyg som hjälper dig att komma igång både i din personliga utveckling och i organisationen!

Datum: 15/3-2017 mellan kl. 9.00-12.00

Plats: Dale Carnegies konferenslokal, Linnégatan 87F, översta våningen, Stockholm

Pris: 1 000 kr exkl moms.

Anmälan är bindande.

Workshopen hålls på engelska.

Anmälan görs via denna länk: https://www.eventbrite.com/e/kom-igang-med-teal-tickets-32153076718

Om ni har frågor eller vill betala via faktura, hör av er till Heléne Ählberg: helene.ahlberg@leadingbusiness.se eller 070-689 02 02