Möt Christian Feinberg, transformation lead på läkemedelsbolaget Roche i Sverige. Christian är den som lett arbetet med den spännande transformationsresa som företaget gjort mot en nätverksorganisation där inte bara strukturen utan även arbetssättet förändrats helt under det senaste året.

Ta del av aktuella och relevanta insikter och inspireras av hur företaget gått från en ganska traditionell struktur och arbetsprocess till en modern, nätverksbaserat organisation. En resa som började i en utgångspunkt att alla ska få vara sitt ”bästa jag” och som nu tagit organisationen på 100+ medarbetare in nätverk, agilitet och självbestämmande.

Följ med i ett samtal där Christian konkret delar med sig av sina erfarenheter, vad som fungerat bra, mindre bra, vad som varit nycklar och misstag (=lärdomar).

Vi bjussar på ett interaktivt samtal med Christian där också du som deltagare får möjlighet att delta aktivt och ställa dina frågor.

Varmt välkommen! 

Anmäl dig via länken: https://events.eventzilla.net/e/tealtrff-att-g-frn-en-traditionell-organisation-till-en-ntverksorganisation–mt-lkemedelsbolaget-roche-ett-r-in-i-processen-2138809639?preview=1621950618984

Datum: 2021-06-02

Klockan: 18.00-20.00

Vi skickar ut zoom-länk till dig i god tid inför eventet!