Hur kan vi leva som en Teal-organisation i en komplex företagsvärld?

En av ingredienserna för att lyckas är att vi som deltagare i en sådan organisation behöver vara både medvetna och mogna. Rent generellt behövs då ett ”mind shift” för att det ska bli det nya normala. Ett praktiskt sätt att få perspektiv på detta är att använda upplevelsebaserade metoder i en undersökning av de olika stadierna i Laloux´s ramverk.

Vi inbjuder till en kväll med upplevelsebaserad utforskning av de fem stadierna där du kan surfa på kaosbranten och lära av både dig själv och andra.

På köpet får du med dig ett frö till nya metoder som du kan använda i din organisation.

Svante Björklund leder oss i övningarna ikväll. 

Svante är utbildad i Systemiska konstellationer i Sverige och Holland. Han har i mer än ett decennium haft workshops och seminarier med Organisationskonstellationer för deltagare från många olika typer av organisationer, inklusive organisationskonsulter, HR, coacher och ledare. Svante har mångårig utbildningserfarenhet av Systemiska Coacher, Organisationskonstellatörer och Samtalscoacher. Han har 30 års internationell industrierfarenhet i ledande befattningar inom data och telekom. Arbetar som organisationsfilosof, coach och organisationskonsult och inspiratör med bl.a. Reinventing Organizations (Laloux) i konstellationsform

Vi är inbjudna av Midroc Business School som bl.a. tillämpar upplevelsebaserade metoder i sin ledarskapsträning. Som bonus får vi en orientering i hur det praktiskt går till och vilka resultat det har gett hos Midroc.

Vi ses på Midroc´s HK i Solna, Telegrafgatan 6. vid 17.30.

Lättast tar du dig med pendeltåg till Solna station, tag uppgången i tågets färdriktning och promenera ca 7 min. Eller tag någon av bussarna till Frösunda torg. 

Midroc bjuder på lättare förtäring.

Anmäl er via denna länk: https://www.eventbrite.com/e/teal-for-teal-natverkstraff-hos-midroc-tickets-98985489263