Det känns fantastiskt roligt att äntligen kunna komma igång med träffarna igen! I våras fick vi ju ställa in våra fysiska träffar så nu gör vi en nystart med digitala träffar istället!

Vi är så glada att kunna presentera vår första gäst, Mona Lindström från Buurtzorg.

Buurtzorg är ett holländskt företag inom hemsjukvård som är kända för att deras drygt 10 000 medarbetare arbetar i självstyrande team utan chefer. De har högst kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet i branschen, samtidigt som de har lägst kostnader.

Mona kommer att berätta om sin resa från att ha börjat arbeta som sjuksköterska hos Buurtzorg i Holland till att nu ha startat upp och driver Buurtzorg i Sverige. Buurtzorg Sverige har fyra team med 8–9 fast anställda i varje, och de har totalt 120 klienter. Villkoren skiljer sig en del mellan länderna vilket gör det svårt att jobba på exakt samma sätt som i Holland.

Mona kommer att dela med sig av sina erfarenheter från att ha byggt upp självstyrande team och hur det är att driva en verksamhet på ett väldigt annorlunda sätt i en väldigt traditionell bransch.

Det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor i slutet på träffen.

Missa inte detta spännande tillfälle!

Datum: 29 september

Tidpunkt: 18.00-19.30

Vi kör via zoom och länken får du efter att du anmält dig. Platserna är begränsade så det gäller att vara snabb med anmälan!

https://www.eventbrite.com/e/natverkstraff-med-mona-lindstrom-fran-buurtzorg-tickets-120948898411