Dags att djupdyka in i begreppet Helhet!

Laloux skriver i boken Reinventing organizations att TEAL-organisationer motsvarar det senaste steget i det mänskliga medvetandets utveckling. Vad menas egentligen med det?

Vad innebär helhet ur ett praktiskt perspektiv för organisationer och vad är den större bilden?

Tillsammans med meditationsläraren Pål Dobrin utforskar vi medvetenhet och helhet ur filosofiska, psykologiska och andliga perspektiv.

Är en inre transformation och ett perspektivskifte nödvändigt för yttre transformation i form av kulturförändring och sätt att verka som organisation?

Du kommer få konkreta tips om hur ni kan arbeta för ökad medvetenhet i din organisation . En del av utforskandet sker i form av guidade meditationer.

Varmt välkommen!

Pål Dobrin är grundare av CARE Meditation med Meditationslärarprogrammet CARE och de populära CARE-kurserna. Han är även metodansvarig i Cairy appen som vänder sig till människor med olika sorters beroendeproblematik samt ansvarig för träning i självmedvetenhet och förhållningssätt inom METIS Suicidologi för blivande Psykiater. Pål är en av de ansvariga för nätverket Teal for Teal i Västsverige.

Datum: 10 november 2021
Tid: 18.00-20.00

Eventet sänds via Zoom och ni får länken utskickad när ni registrerat er.

Anmäl er via denna länk: https://www.eventbrite.se/e/teal-traff-med-pal-dobrin-grundare-av-care-meditation-biljetter-203175753147