Tenant & Partner startade för drygt 20 år sedan och drevs de första 20 åren som en traditionell organisation med tydliga organisatoriska hierarkier, en vd på barrikaderna, stor och liten ledningsgrupp, chefer, titlar, individuell bonus, etc etc.

Trots att allt gick bra vara det något som började göra mer och mer ont både i mig själv och i organisationen. Inom mig ekade nästan som ett mantra ”Det måste finnas ett bättre sätt”.

2015 klev jag in i vår styrelse och började argumentera för att vi behövde inleda ett arbete med att ändra hela vår organisation i grunden. Initiativet möttes med stor skepsis då 2015 höll på att bli ett rekordår men 2016 satte vi av på den resa vi fortfarande är ute på. Borta är det mesta man förknippar med en traditionell organisation men vi har också insett att vi slängde ut en del barn med badvattnet.

Resan har varit spännande men allt annat än smärtfri. I föreläsningen berättar jag om vår resa, vilka steg vi har tagit och vad vi har lärt oss på vägen.

Mitt mål är att ge dig som önskar göra din organisation mer levande och dynamisk inspiration och insikter som hjälper dig att ta ditt nästa steg. Efter föreläsningen djupdyker vi i de ämnen/frågeställningar som det finns mest energi kring.

Anmäl dig via denna länk:

Anmälan via Eventbrite

Datum: 26 januari 2022

Klockan 18.00 – 20.00


Mötet sker via zoom. Länk till eventet kommer att skickas ut till er efter registrering.