Boka här; https://www.eventbrite.com/e/vad-ar-teal-tickets-86495385025?aff=ebdssbdestsearch

Vi lever i en tid av snabb rörelse och omfattande transformation. Det öppnar upp för många möjligheter! Vi tror att det som varit är i utveckling och att Teal kan inspirera oss företagare och anställda att ta oss från tankegångar och känslor om att det är svårt, problematiskt och omöjligt – till att det är levande, spännande och utvecklande!

Teal är ett annat sätt att förhålla sig till organisation, ledarskap och medarbetare än det vi ser i de flesta organisationer idag. Vi ser det som ett mer holistiskt sätt att forma organisation på där man utgår från människan, hela människan och människan i samklang med andra människor.

Vi står på olika plattformar, vi har olika erfarenheter med oss. Några har redan tryckt på startknappen och står mitt i förändringsresan, andra vet inte vad Teal är, en tredje är kanske nyfiken på håll. Fokus för nätverksträffarna är att forma just ett nätverk där vi alla kan mötas och få näring till det vi står i. Även om vi kommer från olika nivåer av kunskap och erfarenhet ser vi att många av oss ändå möts i frågeställningar som ”hur börjar jag/vi resan, hur får jag/vi den hållbar, var kan jag/vi ta stöd?”

Kostnad: Det du själv önskar betala enligt idén om ”gift economy”. Fredric Laloux, initiativtagare och författare av ”Reinventing Organisations” beskriver det kort i slutet av sin video; https://thejourney.reinventingorganizations.com/412.html

Boka här; https://www.eventbrite.com/e/vad-ar-teal-tickets-86495385025?aff=ebdssbdestsearch

Vi bjuder på en matigare fika.

Varmt Välkommen önskar vi, Mette Boström och Pål Dobrin!

Psst! Boka dig tidigt, vi har begränsat med plats. Tidigare träffar blev fullbokade på ett par veckor.